14-02-2017

Work in progress

Home for supper is op dit moment hard aan het werk met het schrijven van nieuw materiaal. Dit wil zeggen dat we de aankomende tijd minder zullen optreden maar blijf ons vooral volgen want er komen toffe dingen aan.

07-01-2017

Bitterzoet Amsterdam

En zo begint 2017, met heerlijk nieuws. Home for Supper speelt op 26 januari in de Bitterzoet Amsterdam. Check de agenda voor meer shows. In februari gaat Home for Supper de studio weer in! Tussen de optredens door wordt er weer hard gewerkt aan nieuw materiaal, het inkt heeft haast geen tijd om te drogen. Kortom mooie vooruitzichten!

25-12-2016

Merry christmas and a happy new year

Home for Supper kijkt samen met jullie terug op 2016. Wat een top jaar! Optredens op radio, festivals, feesten en zoveel meer... Laat 2017 maar komen. Stil zitten kunnen we niet dus vol gas het nieuwe jaar in. Je kunt veel nieuwe dingen verwachten. Een goede jaarwisseling, bedankt voor de support en we zien jullie snel!

25-09-2016

Nieuwe muziek!

Stel je voor. Je word vals beschuldigd en mensen zetten alles op alles om je te pakken te krijgen. Nu denk je misschien 'huh' maar luister maar eens naar Blood On Your Hands. Dit nieuwe nummer van Home for Supper komt vers van de pers en word live gespeeld!

Er is geen tijd om stil te zitten want de agenda is goed gevuld en de auto is gestart...!!!

 

1 oktober gaan wij in de studio onze muziek opnemen. Binnenkort dus nieuwe tracks op Spotify.

10-08-2016

DE ZOMER VAN HOME FOR SUPPER

Wat een tijd! Een weekje vakantie staat voor de deur. Home for Supper speelt maandag in Nijmegen en scheuren daarna door naar Zutphen om een muzikale vakantie te vieren. Maar wat hebben we weer mooie dingen meegemaakt. Een contract van Massive tallent, Buma regelen, lekker uitwaaien in Zandvoort, optreden al ben je ziek, heerlijke optredens en natuurlijk onze YouTube vlog waar we elke twee weken een nieuwe aflevering van online plaatsen. Kortom het was weer een mooie tijd en er gaat nog veel meer moois komen! Binnenkort duiken we weer de studio in en hebben we ook weer een fotoshoot op het programma staan. Nu gaan we eerst wat nieuw materiaal uit de mouw schudden en genieten van een weekje Zutphen. Blijf ons volgen!

23-06-2016

VOLG ONS OP YOUTUBE!

Nu de bandwedstrijden geweest zijn, kunnen we ons vol focussen op het festivalseizoen. Na een zeer geslaagde show tijdens het Zwartewaal festival kijken we er naar uit om 2 juli te knallen op het All We Want festival in Goch (DE). We staan daar trouwens op main stage!

 

Naast Facebook, Instagram en deze nieuwsberichten laten we tegenwoordig ook van ons horen via ons Youtube kanaal. Elke twee weken uploaden we een aflevering waarin we laten zien waar we mee bezig zijn (geweest). Abonneer je via deze link!

19-05-2016

WAT EEN TIJD!

Home for Supper had de eer om op het zonnige Bevrijdingsfestival in Wageningen te spelen. Wat een geweldige dag!Met een gang zijn ze naar Apeldoorn gereden om op het Zeepkistenracefestival in Apeldoorn te spelen. Om geen tijd te verspillen en met het oog op de finale van de Roos Van Nijmegen hebben ze tussen de repetities en optredens door een nieuw nummer op de planken gebracht. Wasting Time was voor het eerst te horen tijdens de finale in Doornroosje, en wat een finale! Home for Supper heeft de publieksprijs in de wacht gesleept. Diepe buiging voor het fantastische publiek deze avond. Met de finale van Kaf en Koren in zicht en nog meer gave podia gaat Home for Supper vol gas en hebben ze de buik nog lang niet vol.

02-04-2016

Festival agenda 2016

Langzaam beginnen de festival boekingen binnen te komen. We mogen nu bevestigen dat Home for Supper speelt 2 juli op het All We Want festival in Goch (DE) en 4 & 5 juni op het Zwartewaal festival in Zuid-Holland.

 

Wij hebben al zin in het festivalseizoen, we hopen jullie ook! Tickets zijn te koop via de festival websites.

 

See you there!

30-01-2016

Bandwedstrijden 2016

We hebben zojuist weer mooie berichten ontvangen. We mogen knallen tijdens Kaf en Koren en de Roos van Nijmegen!!! Dit zijn twee jaarlijks terugkerende bandwedstrijden.

 

Op 1 maart zul je ons zien strijden om 20:00 uur in Het Cultuurcafé te Nijmegen, adres: Mercatorpad 1, 6525 HS Nijmegen. Data en locatie m.b.t. de Roos van Nijmegen volgen nog.

04-01-2016

Happy 2016

Een beetje laat, maar allereerst nog een fijn 2016 allemaal en bedankt voor alle support afgelopen jaar!

We kijken met trots terug op 2015, waarin we Home for Supper op de kaart hebben gezet. Onze eerste 3 nummers zijn uitgebracht, we hebben live op stage gestaan en we hebben bij 3FM mogen spelen..

30-12-2015

TIVOLIVREDENBURG

Na een waanzinnige show afgelopen maandag kunnen wij natuurlijk niet stil blijven zitten. Daarom hierbij een energiek filmpje van de show. Bedankt TivoliVredenburg voor deze mooie ervaring, tot de volgende keer! Blijf ons volgen want er staat veel moois te gebeuren in 2016!

20-11-2015

SINGLE PRESENTATIE 3FM

Alsof het niet gekker kan, afgelopen nacht hebben wij “Rise Again” gepresenteerd op 3FM in het nachtprogramma “De orde van de Nacht”. Bekijk hier het interview, onze jingle opdracht en natuurlijk Rise Again.

13-11-2015

SINGLE RELEASE - RISE AGAIN

Onze aller-aller-aller eerste single is vanaf nu overal te horen! Met trots presenteren wij: Rise Again! Available on Spotify, iTunes, YouTube en Google Play.

COPYRIGHT HOME FOR SUPPER

08-03-2016

Live on Stage - De Lindenberg

Zondag hebben wij een show verzorgd tijdens Live on Stage in de Lindenberg Nijmegen. Na de show hebben wij een kort rapport van de organisatie ontvangen:

 

"Ik vond jullie optreden zondag heel tof! Jullie act is prettig om te zien en om naar te luisteren. Het staat als een huis en komt professioneel over. Met name de drummer verraste mij met zijn inventieve drumpatronen. Ook de boodschap aan jongeren om niet de kop in het zand te steken (je verliezen in drank en drugs), maar je problemen onder ogen te durven zien, is een te weinig gehoorde slogan.

 

Succes Home for Supper! "

30-10-2015

STUDIO TIME

Vandaag, Home for Supper in de studio. Op deze dag gaan wij 3 van onze nummers opnemen. Het is erg vroeg en we zijn onderweg naar Utrecht. Spoedig volgt de eerste single!

20-04-2016

FINALES

Met trots kunnen we zeggen!

Home for Supper speelt de finale van De Roos van Nijmegen en de finale van Kaf en Koren. Jullie support is hard nodig dus zorg dat je erbij bent. Noteer de volgende data vast in je agenda:

 

19 mei -  Finale De Roos van Nijmegen

Tickets: klik hier

 

31 mei – Finale Kaf en Koren

Tickets: Aan de deur of via Home for Supper te bestellen.

 

Bedankt voor jullie steun!

30-10-2016

Home for Supper op

Radio Veronica

De koude maanden staan weer voor de deur, maar lekker knus op de bank zitten is er voor Home for Supper niet bij.

De auto moet blijven roken. En nu we het toch over de auto hebben, Home for Supper heeft helaas afscheid moeten nemen van een dierbare. Namelijk de Spacewagon. Bedankt fijne auto voor al je bewezen diensten. Maarja, als het op is is het op. Een goed aanbod qua auto is altijd welkom mensen!

 

Tussen de tranen door hebben we weer op een geweldige plek mogen spelen. Radio Veronica! En wat was dit weer gaaf. Rise Again en een Radio Veronica top 1000 knaller door je speakers, namelijk: Dreadlock Holiday (in een HFS winterjasje). Deze staan allebei op ons YouTube kanaal. Kortom Home for Supper gaat vol gas de donkere maanden in!!!

11-02-2017

Recording

Studiotime. Vrijdag heeft Home for Supper weer nieuw materiaal opgenomen bij Mailmen. Check de socials voor de release data. Some good stuff is on it's way.